Over mij

Mijn foto
Mijn naam is Carla, ben getrouwd met Henk en heb een dochter en schoonzoon. Ook hebben wij een lieve kleindochter en kleinzoon.

dinsdag 12 mei 2015

Prachtige zonsondergangWe zijn een lang weekend naar Vaals in Zuid-Limburg geweest. Wat een mooi weer hebben we gehad.
Onze dochter met vriend en de kleinkinderen hebben ons (mijn man en mij) getrakteerd op dit heerlijke weekend weg. Vrijdagmiddag aangekomen en maandag eind van de ochtend weer weg. Een klein ongemak speelde wel dit weekend, ik was namelijk geopereerd aan mijn voet.
Er was een stuk pen in mijn voet blijven zitten die er nu toch echt uit moest vanwege de pijn die ik daarvan had. Er was een pen in de teen gestoken om mijn teen na een operatie recht te laten genezen. Na 4 weken mocht die er weer uit maar hij bleek afgebroken te zijn er bleef een stuk van 4 cm in mijn voet zitten, achter de teen. Dat hoefde er toen niet uit zei de arts. Dat alles is 5 jaar geleden gebeurd.
Maar dat stuk pen is gaan "wandelen"in de voet en zat nu onder de hak. Dat veroorzaakte zo veel pijn dat ik soms niet kon lopen. De arts heeft dat vorige week dinsdag (5 mei) er uit gehaald. Eerst op de OK gekeken met röntgenapparatuur waar het stuk precies zat en het toen via de binnenkant van de voet er uit gehaald.
Een rolstoel is snel geleend bij de thuiszorg winkel en zo kon ik dus toch mee. Waar niemand echt rekening mee gehouden had was dat Limburg nogal heuvelachtig is........ Dus schoonzoon, dochter en man hebben om de beurt lopen duwen achter de rolstoel om het moois in de omgeving te bekijken.
Waaronder het drielandenpunt, daar was ik als kind al eens geweest maar nu ziet het er toch echt meer uit als een toeristische attractie. De dag begon mooi zonnig maar 's middags moesten we vanaf een terras toch naar binnen verhuizen om onze koffie niet al te waterig te laten worden door de regen. We hebben wel genoten van deze dag, na een uurtje begon heel voorzichtig de zon weer te schijnen. Dus eind goed, al goed.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten